MamiHami Morzsaropogtatósa |
Hozzávalók:
4-5 nagy alma
fahéj
4 ek barna cukor
150 g liszt
100 g cukor
késhegynyi szerecsendió
4 ek vaj
4-5 nagy alma
fahéj
4 ek barna cukor
150 g liszt
100 g cukor
késhegynyi szerecsendió
4 ek vaj
Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, felkockázzuk, jénaiba rétegezzük, megszórjuk fahéjjal és barna cukorral. A vajat a liszttel, szerecsendióval, cukorral elmorzsoljuk, akkor jó, ha a markunkba szorítva összeáll, az ujjainkkal összenyomva pedig szétmorzsolódik. A tésztát az almára morzsoljuk, és 175 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Tálalhatjuk vaníliafagylalttal, cukorral és vaníliával elkevert tejföllel vagy magában.
Forrás: MamiHami: Morzsaropogtató
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése